Behandling med vakuumterapi

Cupping

Cupping er en ældgammel Kinesisk behandlingsmetode, som har været anvendt i mere end 4000 år. Denne metode er især til de overspændte muskler/spændingsknuder og giver mulighed for at komme endnu dybere i muskelvævet. En af de store fordele ved cupping er, at metoden er meget effektiv til at udrense kroppen for affaldsstoffer og væskeansamlinger.

Behandlingen foregår ved at en sugekop sættes på huden, og skaber et undertryk, som giver en form for vakuumterapi. Vakuummet i sugekopperne løfter huden samt det underliggende væv, og skaber derved passage for affaldsstoffer og væskeansamlinger. Derudover, strækkes muskelvævet lokalt og afspænder området, som herefter kan lindre muskelsmerter. Trykket i sugekopperne kan justeres, så behandlingsintensiteten kan tilpasses din krop og dit behov.

Cupping har mange navne herunder cupping-behandling, sugekop-behandling, sugekop-massage eller bare cupping-massage. Fælles for alle disse betegnelser er, at de på hver deres måde udtrykker en avanceret form for vakuum-terapi, som ofte er et supplement til dybdegående massage.

Hos Bjerregaard massage får du en kvalitets behandling med cupping, hvor du først får en dybdegående massage. Herefter vil cuppingen både supplere afspændingen samt skabe udrensning af området.

​Jeg tilbyder helkropsmassage - afslapning og afspænding til krop og sind

​Kontakt mig for information og tidsbestilling.

​Bjerregaard Massage

Stenhuggervej 5, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bjerregaard Massage

Stenhuggervej 5, 5230 Odense M 

Klik her for rutevejledning

Gratis parkering findes ved klinikken

Læs deklaration her

Kontakt klinik

Telefon: 20 83 22 29

E-mail: kontakt@bjerregaardmassage.dk

Køb et gavekort

Køb en unik oplevelse - Klik her →

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00

Jeg tager forbehold for ændringer i mine åbningstider. Åbningstiderne kan variere, da jeg også arbejder ude af huset.