en yderst effektiv massage

​Sportsmassør. fysiurgisk massage / sportsmassage i Odense

Fysiurgisk massage også kendt som sportsmassage, er for dig, som f.eks. døjer med spændingshovedpine, rygproblemer eller ondt i benene, så er fysiurgisk massage, også kaldet sportsmassage, det rette valg for dig. Du bliver masseret af kyndige hænder, hvor jeg nøje tilpasser styrke og hastighed til dig, så behandlingen bliver effektiv og målrettet. 

Jeg har gennem min massage og som sportsmassør i Odense hjulpet både sportsfolk med akut opståede skader og helt almindelige mennesker, med spændte muskler. Jeg kombinerer min fysiurgiske massage med triggerpunkt behandling, som er en yderst effektiv behandlingsteknik. 

Du vil opleve, at fysiurgisk massage vil løsne godt op og være en yderst effektiv behandlingsform.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre mere om fysiurgisk massage eller sportsmassage.

30 min. fysiurgisk- og sportsmassage. Nakke/skulder

350 kr.

30 min. fysiurgisk- og sportsmassage. Lænd/ben

350 kr.

60 min. fysiurgisk- og sportsmassage

500 kr.

​Hvad er fysiurgisk massage / sportsmassage i Odense

https://www.motionsplan.dk/massage/

Fysiurgisk massage er en massageform, som går i dybden og følger den menneskelige anatomi. Fysiurgisk massage kan f.eks. give en hurtigere helingsproces på en konkret skade. Denne massageform er til dig som ønsker en dybdegående massage, som går direkte ind og påvirker muskelvævet og løsner op.

Triggerpointbehandling er en behandlingsform, som kan fjerne myoser, ved at behandleren lægger et tryk, og gradvist løsner op, så myosen aftager og til sidst forsvinder.

I almindelighed har massage en lang række positive virkninger, som både kan give fysisk og psykisk velvære. Men hvor den klassiske massage, Thai massage og andre holistiske former primært giver velvære, er den fysiurgiske massage en meget specifik og dybdegående massageform. 

Den fysiurgiske massageform er direkte bygget op ud fra kroppens anatomiske struktur herunder knogler, muskler, sener og ledbånd. Professionel fysiurgisk massage er derfor – udover at give velvære - en yderst effektiv og velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

Via sine hænder, kan behandleren mærke muskelvævets øjeblikkelige tilstand. Herved kan behandleren palperer sig frem til ændringer i vævets tilstand fra den ene behandling til den næste, og løbende tilrette både behandling, råd og vejledning ud fra en faglig vurdering. 

Så hvis du leder efter en sportsmassør til en professionel sportsmassage i Odense, så tøv ikke med at kontakte mig, eller giv en af dine kære et gavekort til en behagelig og fysiurgisk massage.

Køb et gavekort​

Står du og mangler en gave til en du har kær, så giv et gavekort til Bjerregaard Massage.​

​Jeg tilbyder helkropsmassage - afslapning og afspænding til krop og sind

​Kontakt mig for information og tidsbestilling.

​Bjerregaard Massage

Stenhuggervej 5, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Bjerregaard Massage

Stenhuggervej 5, 5230 Odense M 

Klik her for rutevejledning

Gratis parkering findes ved klinikken

Læs deklaration her

Kontakt klinik

Telefon: 20 83 22 29

E-mail: kontakt@bjerregaardmassage.dk

Køb et gavekort

Køb en unik oplevelse - Klik her →

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00

Jeg tager forbehold for ændringer i mine åbningstider. Åbningstiderne kan variere, da jeg også arbejder ude af huset.